Sportweek #19

Vrijdag is het zover. Nog een paar keer sporten, goed eten en slapen zodat alle kleine pijntjes en kreukels verdwijnen. En dan kunnen we, fitter dan ooit, vrijdag die trouwjurk of dat pak aantrekken.

De pijntjes zijn verdwenen, dus geen excuus meer!

Wouters rugblessure is zo goed als weg. Nog wel wat spanning, maar niet iets om ons zorgen te maken. En al helemaal geen belemmering meer om nog even volle bak te gaan voor de bruiloft. Maandag, dinsdag én woensdag was het raak. Maandag supersetjes borst en rug. Dinsdag benen. Woensdag schouders en armen. Afsluiten met foamrollen, rekken, strekken en een goed kwartier in de sauna voor herstel.Rianne stond maandagochtend 7 uur al weer te gooien met gewichten. Als niet-ochtendmens lukt het toch iedere keer weer om nog voor werktijd al een workout te doen. Dinsdag waren we beiden ná werktijd aanwezig, maar waar Wouter benen deed, was het Rianne die het bovenlijf aanpakte.

Tijd voor feestjes!

Donderdag een uurtje voetballen voor Wouter, terwijl Rianne al deadliftend haar laatste training van de week afrondde. Vrijdag moest er vroeg begonnen worden, want ’s middags kon dé jurk opgehaald worden. ’s Avonds een surprise party voor een vriendin en zaterdagochtend dan EIN-DE-LIJK haar eigen bachelor party. Rond 11 uur 9 vrouwen over de vloer, sluier op en een atje voor de sfeer. Funtuben, steppen, wandelen, kroegentocht, opdrachten. Alles kwam voorbij. Een topdag!!

En gewoon voetballen natuurlijk.

Wouter mocht 90 minuutjes de (kunst)wei in om met 6-0 afgedroogd te worden. Bekertegenstander Pelikaan speelt drie klassen hoger dus het viel alleszins mee. Zondagochtend vroeg een half uur lang pull ups, pushups en dips om de sportweek goed af te sluiten. Lang geleden dat deze training op het programma stond. Tevreden dat de 100 herhalingen voor elke oefening (nipt) gehaald werd. Komende twee weken zal niet gaan, maar eens kijken of we na de bruiloft en Santorini hier een zondagritueel van kunnen maken.

En zo gaan we onze laatste week in voor de bruiloft. Zelfs dan moet je af en toe iets nieuws proberen, dus morgen gaan we een lesje Pilates doen. Hoe we dat hebben ervaren en hoe onze trouwdag en feest waren lees je volgende keer. Kan zijn dat dit niet op zaterdag of zondag is. Maandag of dinsdag zal waarschijnlijker zijn. Als het goed is zijn wij dan, in de zon, begonnen aan het bulkseizoen.

Maak er wat moois van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *