(Sport)week #20

Wat een week hebben wij gehad. Alles draaide natuurlijk om vrijdag de dertiende. De dag waarop we JA! hebben gezegd. Wat was het genieten. Vrienden en familie die zo ontzettend lief waren. Eigenlijk zouden we elke week moeten trouwen! Dat zal helaas niet gaan, maar op deze dagen kunnen we nog wel even met heel veel plezier terugkijken.

Pilates.

We trouwden dus op vrijdag, maar begonnen de week met een lesje Pilates. Rianne had dit ooit wel eens gedaan, maar voor Wouter was het de eerste keer. Soepeler worden kan nooit kwaad (denk maar aan de recente rugklachten) dus we gaan het gewoon eens proberen. Wouter is de enige man in een zal vol vrouwen, maar niemand kijkt hier echt van op. De docente neemt je in een uur tijd mee door diverse houdingen en bewegingen. Het gaat erg snel, de docente brengt alles weinig inspirerend over, maar het is wel leuk. Rekken en strekken is geen overbodige luxe, dus na onze vakantie gaan we eens kijken of we dit in ons schema kunnen integreren.

Rust, een workout en voorbereidingen.

Dinsdag deden we het rustig aan, maar woensdag zijn we ‘gewoon’ nog naar de gym geweest. Wouter had nog een laatste fysio behandeling staan, waardoor er ’s ochtends vroeg al tijd was om de benen nog een laatste keer flink aan te pakken. Donderdag was een drukke dag. Spullen ophalen. Er werden stoelen en tafels gebracht voor onze barbecue van vrijdag. Een enorme partytent werd in elkaar gezet. Versieringen werden opgehangen. En toen dat allemaal gebeurd was, en Rianne ’s avonds in haar ouderlijk huis ging slapen, besloot Wouter om nog een laatste keer (ongetrouwd) naar de gym te gaan…

Het is zover!

En dan gaat die wekker op vrijdag. Vandaag gaat het gebeuren. Auto halen, pak aantrekken. Rianne naar de kapper, in de make-up en dan de jurk aan. 11 uur haalt Wouter haar op. Nu gaat het gebeuren. Aanbellen, ze komt de trap af, en alle opgebouwde spanning van de laatste tijd verdwijnt. Wat ziet ze er mooi uit. En wat een mooi (groen) pak draagt Wouter. Sarah gaat foto’s van ons maken, en al wandelend door park en de binnenstad komen we zo ook vandaag weer aan voldoende beweging. Na het officiële gedeelte volgt een heerlijk barbecue, mogelijk gemaakt door Laura’s Keuken. Mals vlees, heerlijke gamba’s. Brood, salades! Absoluut een aanrader als je een keer catering nodig hebt.We slapen niet thuis, en gaan uiteindelijk toch vrij laat naar het hotel, waardoor vooral Wouter het zaterdagochtend erg zwaar heeft. ’s Avonds moeten we er weer staan, dus nog even naar bed als we zo thuis zijn. Dat wordt iets later omdat er een buslading ballonnen, confetti en slingers door ons hele huis is te vinden. Dus bewapend met een veiligheidsspeld prikken we alles lek, trekken de slingers van het plafond en de stofzuiger zuigt alle confetti uit bed, zodat er nog wat rust gepakt kan worden.

Time to party!

En dan wordt het avond. Hét feest in een volle Raedtskelder. Er wordt gelachen en gedronken. We hebben de afgelopen periode enkele danslessen gehad, wat verbaasde blikken oplevert, zodra we ons kunstje doen. En na een avond vol blije gezichten gaat de muziek zachter, dimmen de lichten, en zijn de flessen leeg. Thuis drinken we nog een drankje, nog helemaal vol van de adrenaline. Wat een liefde hebben wij gevoeld. Bedankt iedereen!Santorini.

The day after bestaat uit het pakken van de koffer, het uitpakken van alle kaarten en cadeaus, en Wouter voelt zich dusdanig fris dat er zelfs nog een kleine workout gedaan wordt in de sportschool. Maandagochtend vroeg vliegen wij naar Santorini, waar inmiddels de dinsdag het einde nadert. Buiten wat wandelen, hebben we tot nu toe vooral lekker gegeten, gedronken, en van de zon genoten. Wel heeft Wouter dinsdagochtend een kleine workout gedaan. 2 keer de 7-minute workout leverde op ons balkon toch al de nodige zweetdruppels op.

Komende dagen zullen we af en toe wat sporten. We doen een excursie of tourtje. We gaan het eiland wat verkennen. We gaan genieten van het heerlijke weer, de koude biertjes en heerlijke lokale wijnen. Maar we gaan vooral genieten van elkaar.

Maak er een mooie week van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *