Sportweek #29

De backpacks zijn van zolder gehaald en langzaamaan leggen we steeds meer spullen klaar die we meenemen. Nog een paar dagen werken en dan gaan we zondag EIN-DE-LIJK weg. Zo lang kijken we er naar uit en ineens is het bijna zover. Vrijdagmiddag 5 uur (voor Wouter zelfs nog iets eerder) gaat de vakantiemodus aan. ’s Avonds een borrel, zaterdag de tassen inpakken, op tijd naar bed en zondagochtend naar Schiphol.

Maar eerst nog even normaal.

Voor het zover is gaan we natuurlijk wel ‘gewoon’ door met sporten. Net als afgelopen week zullen we maandag/dinsdag en donderdag/vrijdag gaan. Woensdag mag Wouter nog een wedstrijdje voetballen. Zaterdag doen we rustig aan, om op zondag het grootste gedeelte van de dag in het vliegtuig door te brengen.

Als Arnold het zegt..

Maandagochtend Singapore tijd zullen we landen. Waarschijnlijk zijn we behoorlijk brak na een vlucht van twaalf uur, maar good old Arnold adviseert altijd om die jetlag aan te vallen door direct te gaan trainen. Eens kijken of wij dat ook op kunnen brengen. Daarna gaan we in twee dagen een beeld van Singapore proberen te krijgen, om vervolgens in een kleine elf uur naar Christchurch te vliegen.

Campinglife

De camper staat daar klaar. Het links rijden zal even wennen zijn, dus de eerste dagen zullen we het bij kleine stukjes houden. De eerste camping hebben we maar alvast geboekt, hoeven we die in ieder geval niet ter plekke te gaan zoeken. Globaal hebben we wel enigszins in ons hoofd zitten hoe we het land willen gaan ontdekken, maar we hebben nog niets vastgezet. Alle vrijheid om dat daar te gaan beslissen.

Wat gaat er mee?

De sportkleding gaat uiteraard wel mee. Met weerstandsbanden, een springtouw en daarnaast alles wat we kunnen vinden (speeltuin, boomstammen, zware keien etc.) gaan we ons best doen op regelmatige basis te bewegen. Met daarnaast heel veel wandelen, hebben we er alle vertrouwen in dat dit goed moet komen.

Updates.

We zullen even moeten wennen aan de wagen en het land, maar als we onze weg eenmaal gevonden hebben zullen we jullie af en toe op de hoogte houden via dit blog en de welbekende social media. Geen idee of dit gaat lukken op regelmatige basis. We zullen lang niet altijd bereik hebben, maar het kan ook zomaar gebeuren dat we te veel onder de indruk zijn van al het moois, en een update dus wat langer duurt. Wees dus niet ongerust als je even niets van ons hoort.

p.s. Wist je trouwens dat je jezelf kan aanmelden voor updates? Op de homepage is er in het menu aan de rechterkant een mogelijkheid om je e-mailadres in te vullen. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *