Zomerperikelen

Op het moment dat Wouter dit stukje tikt is het nog 64 dagen tot onze bruiloft en drie dagen later gaan we naar Santorini! Dat het nog veel te lang duurt voor we weer op vakantie gaan hoeven we jou niet te vertellen. Gelukkig is het zomer en hoeven we ons niet te vervelen. We hebben nog wel het één en ander te regelen voor de bruiloft en uiteraard hebben we nog genoeg om naar uit te kijken waardoor die zomer waarschijnlijk voorbij vliegt.

Big Rivers!

Zo is aankomend weekend een van de leukste festivals van het jaar in onze eigen stadje Dordrecht: Big Rivers. Overal in ons mooie centrum staan podia met daarop diverse artiesten. Van coverbands tot DJ Paul Elstak en van Maan tot aan Danny Vera. Voor ons is de muziek vaak bijzaak en is het vooral gezellig met vrienden en biertjes. Tot vorig jaar zat Rianne altijd in de organisatie, maar dit jaar gaan we het festival puur als bezoeker beleven. Hopen op mooi weer en verder zien we wel hoe het loopt.

Festivalseizoen.

Zomer betekent ook festivalseizoen, maar wat dat betreft hebben we niet zo heel veel op de planning dit jaar. Wouter gaat nog wel naar het grootste outdoor hardcore festival ter wereld, maar verder staat er (nog) niets in de agenda. Wie weet komt er nog iets bij, maar voorlopig lijkt het op dat gebied een rustige zomer te worden.

BBQ time.

Ons balkon is niet zo groot, maar we leven wel graag buiten. Veel sporten heeft als een van de bijkomende voordelen dat je op zijn tijd ook veel kunt eten. En je weet het: Eten + buiten = BBQ. Wij houden ervan!

Hopelijk worden we dus veel uitgenodigd, en anders pakken we ons kleine mini kogeltje om vooral vlees en groenten te grillen. Brood, salades en sausjes zouden maar een klein deel van je menu moeten zijn. Aan de andere kant: Als je door de week al sterk geweest bent, kan het geen enkel kwaad om 1 keer per weekend jezelf te verwennen op een cheatmeal. En hoe kun je dat beter doen dan met een barbecue? Het rare is wel dat die behoefte om je écht helemaal vol te vreten niet zo groot meer is als je probeert vrij gezond te leven. Maar dan hebben we altijd nog de (wit)biertjes die in de zomer altijd nét wat lekkerder lijken.De rest van de zomer.

We werken de hele zomer door, maar hopelijk zullen we nog wel eens een keer op het strand te vinden zijn. Ook gaan we ons vermaken met een beetje netflix want Stranger Things en La Casa de Papel trakteren ons op nieuwe afleveringen. Wouter probeert zijn gemiddelde van 1 boek per week lezen in stand te houden en we zullen ons naast de
voorbereidingen voor de bruiloft maar eens gaan verdiepen in onze ‘tweede huwelijksreis’. Voor we het weten is het 1 december en vliegen we naar Singapore .

Heb jij nog bijzonder (vakantie) plannen deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *